5 Basit Teknikleri için Yangın çıkış kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu kadar kabil.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum birlik katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda esenlanır.

Böylelikle insanoğlu yangın anında duraksız olarak hariçya yetişebilir ve bodrum kattakiler de yanlışlıkla üst katlara çıkmadan dışarıya çıkabilir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda kâin yangın çıkış baplarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bentlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının hoşgörülüliğinden az olmamalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara mütenasip biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olgunlaşmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en makul fiyatlarla mevla olmak için İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma veri alabilirsiniz.

Yürürlük tarihinden sonra gestaltlacak yeni dokumalar ile yararlanma amacı değişen veya ruhsat ahiz zorunluluğunu müstelzim esaslı tamir ve tadilat gestaltlacak bulunan konstrüksiyonlarda ve bu yönetmelikte belirtilen diğer yapı, çatı, kuruluş ve işçilikletmelerde uygulanır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal eylemek ve montajını icra etmek binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, henüz çatı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duyar davranılmalıdır.

Yangın kapısı firması Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 set bir kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Yangın Kapısı insanların, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren bapya denir. Yangın kapılarının üretim amacı sima katkısızlığını yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını yangın kapısı emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapları; son aşama emniyetli ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında namına durum bulur. Hakikat bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında nitelikli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş başüstüneğu performansa bakılarak testi fail kuruluş aracılığıyla bapya Yangın kapısı firması özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Report this wiki page